Adresgegevens

Leeijen Electro
Achterste Groes 11
5384 VG Heesch

Tel: 0412 451043
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.leeijen-electro.nl

Wat kunt u niet vinden?

Slide 1

Leeijen Electro installeert electrotechnische installaties in allerhande
projecten op het gebied van woningbouw, utiliteit, domotica, beveiliging, ECO en industrie.Tevens biedt leeijen electro inspecties en onderhoud op het gebied van elektrotechnische installaties.

Denk hierbij aan: verlichting, schakelingen, wandcontactdozen en elektrische aansluitingen, leidingtracés: kabelgoten, wandgoten, verdeelinrichtingen, noodverlichting en bekabeling.

Deze electrotechnische voorzieningen stellen onze klanten en opdrachtgevers in staat om hun werkzaamheden op een confortabele manier uit te kunnen voeren.

Indien u overweegt een installatie aan te laten brengen in een bestaand of nieuw pand is het van belang om de installatie optimaal op uw wensen af te stemmen. Voor meer informatie, bel ons op 0412 451043 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. elektro heesch, electro heesch, elektro bernheze, elektro oss, elektrotechniek, camerabeveiliging heesch, zonnepanelen aanleggen, groepenkast, elektro oss,

 

 

 

sample iconServicenummer
0412 451043

Voor storingen, onderhoud en reparaties

In geval van een storing of  reparatie, bel het servicenummer.

sample iconVolg ons via linkedin          

 Voor aanbiedingen en speciale acties